Werken bij de Boschhoek

Waarom bij ons?

Bij de Boschhoek is het doel om de gasten te laten genieten. Wij vinden het vooral belangrijk dat je die mening met ons deelt en enthousiast bent. Voor de meeste werkzaamheden is ervaring dan ook niet noodzakelijk.

Ben jij op zoek naar een leuke baan met doorgroeimogelijkheden in één van de mooiste horecazaken en wil je onderdeel uitmaken van een warm en hecht team? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Vacatures

Lijkt het je leuk om bij de Boschhoek te werken? Vul dan het formulier in en stuur je CV op naar info@boschhoek.nl
verstuur cv
 • ZELFSTANDIG WERKEND KOK

  We zijn op zoek naar een slimme en getalenteerde kok, voor een seizoen van een half jaar.

 • KEUKENMEDEWERKER

  Vind je het leuk om borden op te maken en de koks te ondersteunen met allerlei werkzaamheden in de keuken, dat kan! Je collega’s leren je alles en zo kun je bij ons ervaring opdoen en groeien als medewerker in de keuken.

 • BEDIENING

  We zijn altijd op zoek naar medewerkers voor de bar en de bediening. Vindt je het leuk om onze gasten een goede tijd te bezorgen en lekker bezig te zijn, dan ben je bij ons aan het goede adres. Ervaring is mooi, maar niet noodzakelijk. We leren je het vak graag!

 • AFWASSER

  We zijn op zoek naar afwassers! Heb je zin om een centje bij te verdienen en kennis te maken met het werken in de keuken dan is dit een mooie kans. Bij ons kun je doorgroeien naar medewerker in de keuken of bediening, net waar je hart ligt. Daarnaast leren we je het midgetgolfluik te bedienen. Al met al een leuke, afwisselende job.

 • ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER

  Yes! In maart opent brasserie & minigolf Boschhoek, na een complete make-over, wederom haar deuren. We zijn voor dit prachtige plekje nog op zoek naar een energieke, vriendelijke horeca-tijger die er zin in heeft om er, als mijn rechterhand, samen met het team iets moois van te maken. Wat ga je doen? Het team mede aansturen, inkoop, afsluiten, planning, en natuurlijk hard meewerken op de vloer. Wij bieden: - Vaste vrije dagen (4 dagen werken, 3 dagen vrij is mogelijk) - Goed salaris - Fooi die eerlijk wordt verdeeld - Een elektrische fiets in bruikleen als je verder weg woont. - Een super leuke werkplek - Gezellig team - Een mooie kans om ervaring op te doen. Wij vragen: - Enige ervaring in een soortgelijke functie of de ambitie om het te leren - Tomeloze inzet - De grootst mogelijke gastvrijheid - Vriendelijkheid - Flexibiliteit

 • CHEF KOK

  Leuke, sterke CHEF gezocht! Op dit moment wordt de Boschhoek in Oostkapelle verbouwd tot een vernieuwde, mooie en vooral gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Om ons keukenteam compleet te maken zijn wij nog op zoek naar een stevige chef kok die samen met het huidige team, de handen uit de mouwen wil steken om te zorgen dat onze gasten een heerlijk hapje bij ons kunnen eten en mede daardoor een gezellige tijd bij ons hebben! Wij bieden: - Vaste vrije dagen. - Gezellige werkomgeving - Goed salaris - Fooi die eerlijk wordt verdeeld - Een elektrische fiets in bruikleen, als je verder weg woont Wij zoeken: - Iemand die zorgt voor het hele reilen en zeilen in de keuken - Een energiek, no-nonsens type, die verantwoordelijkheid durft te nemen voor het aansturen van het keukenteam, de planning, inkoop en Haccp - Die samen met het team de menukaart bedenkt en up to date houdt en gerechten voor naast de kaart bedenkt Denk je, YES! daar heb ik zin in bel of mail dan met Machteld. info@boschhoek.nl / 06-81473287

vacatures decor
dishes decor