werken bij de Boschhoek

cooks at work

why us

Bij de Boschhoek is het doel om de gasten te laten genieten. Wij vinden het vooral belangrijk dat je die mening met ons deelt en enthousiast bent. Voor de meeste werkzaamheden is ervaring dan ook niet noodzakelijk.

Ben jij op zoek naar een leuke baan met doorgroeimogelijkheden in één van de mooiste horecazaken en wil je onderdeel uitmaken van een warm en hecht team? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Vacatures

Lijkt het je leuk om bij de Boschhoek te werken? Vul dan het formulier in en stuur je CV op naar info@boschhoek.nl
verstuur cv
 • Chef

  We zijn op zoek naar een slimme en getalenteerde kok, voor een seizoen van een half jaar.

 • Service

  Vind je het leuk om borden op te maken en de koks te ondersteunen met allerlei werkzaamheden in de keuken, dat kan! Je collega’s leren je alles en zo kun je bij ons ervaring opdoen en groeien als medewerker in de keuken.

 • Dishwasher

  We zijn altijd op zoek naar medewerkers voor de bar en de bediening. Vindt je het leuk om onze gasten een goede tijd te bezorgen en lekker bezig te zijn, dan ben je bij ons aan het goede adres. Ervaring is mooi, maar niet noodzakelijk. We leren je het vak graag!

 • Can't find a suitable offer?

  We zijn op zoek naar afwassers! Heb je zin om een centje bij te verdienen en kennis te maken met het werken in de keuken dan is dit een mooie kans. Bij ons kun je doorgroeien naar medewerker in de keuken of bediening, net waar je hart ligt. Daarnaast leren we je het midgetgolfluik te bedienen. Al met al een leuke, afwisselende job.

vacatures decor
dishes decor