Koken met zeeuwse passie

Onze gasten kunnen lunchen of dineren onder de druiven op het terras of binnen in het gezellige restaurant. Onze koks koken met liefde voor u met zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten.

kolos decor
shrimp decor
shrimp decor

ONZE HISTORIE

De Boschhoek bestaat al generatieslang en is een begrip in de omgeving. Wie heeft niet als kind gemidgetgolfd op onze midgetgolfbaan? We houden die in ere, zodat u met uw kinderen en kleinkinderen kan genieten van dit ontspannen vermaak.

ONZE MENSEN

Bij de Boschhoek werken we met plezier en passie voor u. Dat u een goede tijd bij ons heeft en geniet, daar gaan we voor, elke dag weer.

orange decor

Omgeving

De Boschhoek ligt aan de rand van het prachtige Manteling bosgebied. Dit natuurgebied biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

  • / 3
  • Onze midgetgolfbaan is letterlijk onze achtertuin. De in het bos gelegen 12-holes-kunstgrasbaan biedt vermaak voor jong en oud.

  • Tussen het bos en het strand ligt het duingebied van Walcheren, waar door u helemaal tot aan Domburg of Vrouwenpolder kunt wandelen.

  • En niet te vergeten de brede stranden van Oostkapelle.

moussil decor

WERKEN BIJ DE BOSCHHOEK

Jaarrond contracten, vakantie-, avond- of weekendwerk – er zijn verschillende mogelijkheden om te werken bij de Boschhoek. Van 4 tot 38 uur, wij zijn heel flexibel.

bekijk meer
minigolf decor